Laser Center Rotterdam

Onze werkwijze

Wij beginnen met een gratis intakegesprek

Dit is een vrijblijvend informatief gesprek met als doel u volledig te informeren over onze werkwijze en waarin wij alle tijd nemen om uw vragen te beantwoorden.

Wij leggen u onze werkwijze en techniek uit en laten u kennis maken met de apparatuur waarmee wij werken. Nadat wij uw tattoo hebben bekeken, vertellen wij u hoeveel behandelingen nodig zijn om uw tattoo te verwijderen. Op grond van onze ervaring geven wij u een goede indicatie van de totale behandelkosten.

Na afloop van het gesprek maken wij een afspraak voor de eerste behandeling. Wilt u direct starten met de behandeling dan kan dat natuurlijk ook!
Bij ons werken zowel mannelijke als vrouwelijke specialisten. Dus heeft u een voorkeur voor uw behandelend specialist dan horen wij dat graag.

Hoe verwijderen wij uw tattoo

Na 20 jaar is het Cynosure als eerste gelukt een doorbraak te realiseren in het verwijderen van tatoeages met laser. De PicoSure laser!

De eerste en enige picoseconde laser voor veilig en effectief verwijderen van tatoeages en goedaardige pigmentaties.

Alle kleuren tatoeages kunnen in aanzienlijk minder behandelingen weggelaserd worden dan tot nu toe mogelijk was. Zelfs hardnekkige blauwe en groene inkten!

De patenteerde PressureWave technology breekt de inktpartikels op tot stof. Door de picoseconden pulsen is een lagere fluence nodig en wordt er veel minder hitte in de huid gebracht. Effectiever, minder belastend voor de huid en minder pijnlijk.

Onze resultaten

Hieronder ziet u de resultaten van de PicoSure

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 6
Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 6